Terug naar nieuwsoverzicht

Vecon Business School Nieuwe Stijl

Geen reacties

Hetzelfde uitdagende programma, dezelfde certificaten en minder klassikale lessen.

Vecon Business School nieuwe stijl wil de zaken organisatorisch iets anders aankleden, zonder aan kwaliteit inboeten. Het programma blijft hetzelfde, alleen het wekelijks vaste vecon lesuur wordt ingewisseld voor een aantal themamiddagen verspreidt over het schooljaar. Daarnaast starten we dit jaar met een pilot om de Vecon Business School ook open te stellen voor leerlingen uit havo 4 of vwo 4 met alleen economie of alleen bedrijfseconomie in het pakket. De toegevoegde waarde van de beide certificaten van de Vecon Business School is belangrijk voor bijna elke economische vervolgopleiding, zeker nu steeds meer vervolgopleidingen overgaan op een decentrale selectieprocedure.  Daarnaast geldt voor heel veel toekomstige zzp’ers dat enige training in ondernemersvaardigheden en financiële zaken zeer gewenst is.

Ook leerlingen uit havo 4 en vwo 4 die nog twijfelen over deelname zijn van harte welkom. De eerste bijeenkomst kost niets en je beslist daarna of de VBS wel of niet iets voor je is.

Dinsdag 6 oktober start de Vecon Business School voor klas 4. De eerste bijeenkomst is van 14.30-15.10 uur in lokaal A14.

Geplaatst 5 oktober 2020