Terug naar nieuwsoverzicht

Toekomstige brugklassers en schoolspullen

Geen reacties

Er is een bericht op Facebook gezet van een bedrijf waarin aangegeven wordt dat wij als school vergeten zijn om hun bestelformulier toe te voegen aan het boekje dat onze toekomstige brugklassers, afgelopen woensdag tijdens de kennismakingsmiddag, hebben gekregen. Er wordt doorverwezen naar de site van dit bedrijf, waar de bestellijst gedownload kan worden. De begeleidende tekst op de site is zodanig opgesteld dat het lijkt alsof het de bedoeling is dat alle brugklasleerlingen van onze school hun schoolspullen bij dit bedrijf aanschaffen. Dit is echter niet het geval. In de communicatie tussen het bedrijf en onze school zijn de nodige misverstanden ontstaan.

Als de bestellijst bij ons boekje zou zijn toegevoegd, zou daarbij duidelijk zijn gemaakt, dat het de leerlingen vrij staat hun schoolspullen te kopen bij de winkel die ze zelf het prettigst vinden. Dat kan prima bij het bedrijf van de bestellijst zijn, maar dat is niet verplicht.

We hebben afgesproken dat de tekst op de site van het bedrijf over het bestellen van de schoolspullen zal worden aangepast.

Geplaatst 24 juni 2017