Terug naar nieuwsoverzicht

Stem op jouw favoriete MR-kandidaat!

Geen reacties

Er kan niet meer worden gestemd!

Aan het einde van dit schooljaar zwaait Lisa Fuijkschot uit 5H af. Emre Kösker uit 3VT heeft vorig jaar ook meegedaan aan de verkiezing en stond als het ware in de wacht. Hij zal m.i.v. het nieuwe schooljaar zitting nemen, want hij heeft er nog steeds heel veel zin in om jullie te vertegenwoordigen. Daarnaast hebben zich twee meiden gemeld die interesse hebben in de nog openstaande vacature van MR-lid.

De vraag aan jou is om een stem uit te brengen op de leerling die, volgens jou, de leerlingen het beste kan vertegenwoordigen in de medezeggenschapsraad.


Jannieke de Bruin – 2H2

Het lijkt mij heel interessant om te weten hoe alles met en in de school werkt. Ook mijn stem laten horen vanuit het leerlingenperspectief lijkt me heel fijn. Ik heb ook info gevraagd bij Lisa en ik denk dat ik er wel geschikt voor ben. Ik durf mijn stem te laten horen en ik kan ook goed luisteren naar de ander en hoe hij/zij er tegen aan kijkt en me daarin inleven. Dus denk ik dat dit wel bij mij past.


Fleur Bovens – 2V1

Ik wil graag in de MR omdat ik op het moment in de leerlingenraad zit en dat superleuk vind, maar de MR lijkt mij nog leuker! Verder vind ik het fijn om een mening uit te kunnen spreken, en niet alleen mijn eigen, maar ook die van anderen. Ik zou het erg tof vinden om te horen/zien dat mijn ‘stem’ meetelt.


 

Breng hieronder jouw stem uit!

Er kan niet meer worden gestemd!
1 stem per leerling en IP-adres. De uitslag zal via de site/socials bekend worden gemaakt.
Geplaatst 20 juni 2019