Mediatheek

Mediatheek afbeelding

Tijdens de lockdown wordt er geen boete in rekening gebracht.

Mediatheek is vanaf woensdag 10 februari weer open. Gereserveerde boeken kunnen tot 13.00 uur worden opgehaald.


In de mediatheek kunnen leerlingen werken aan huiswerk. Er is altijd een medewerker aanwezig die de leerling met informatievragen kan helpen. In de mediatheek is er o.a. gelegenheid tot het werken op de computer, kopiëren, inhalen toetsen en het lenen van diverse materialen. In de mediatheek gelden dezelfde regels als in de klas.

Internetcatalogus

De mediatheek heeft een internetcatalogus zodat je altijd en overal kunt zien (ook thuis) wat we in huis hebben. Je kunt in deze catalogus gericht zoeken op onderwerp, titel of schrijver. Je vindt hier ook handige links naar websites die je kunnen helpen bij het zoeken naar recensies, boeken, algemene informatie, ideeën voor het profielwerkstuk of hoe je een betrouwbaar onderzoek doet.

Mijn AuraSpace

Je kunt een eigen account aanmaken in Mijn AuraSpace. Hiervoor moet je je aanmelden en je gegevens invullen (pasnummer=leerlingennummer).  Als je dit hebt gedaan, kun je voortaan meteen inloggen om bij je eigen gegevens te komen. Je kunt dan zien wat je hebt geleend en tot wanneer. Ook kun je in Mijn AuraSpace verlengen of een reservering maken.

Download de Aura Library App en je kunt alles regelen met je mobiel.

Uitleentermijn 3 weken
Boete € 0.05 p/d
ZW-kopie € 0.05
ZW-print € 0,05
KL-print € 0.10-0,50

Volg ons ook op:

Instagram

Facebook

Twitter

Vragen? Je kunt mailen naar mediatheek.hetheerenlanden@cvo-av.nl, maar een dm via Insta mag ook!