Centrale Aanmelding Brugklas 2019-2020


Het Heerenlanden, school voor mavo, havo, vwo en tto, organiseert op woensdag 6 en donderdag 7 maart aanmeldingsmiddagen/avonden voor de brugklas van 2019-2020. We nodigen u graag uit op onze school om de aanmeldingsformulieren persoonlijk te komen overhandigen op één van beide dagen.

De aanmelding wordt dus niet door de basisscholen verzorgd. Alle scholen in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden hebben afgesproken de aanmelding op deze wijze vorm te geven. De gedachte daarbij is: een persoonlijke kennismaking, dat is een betere start van je middelbare schoolloopbaan dan een kennismaking alleen via een formulier. We stellen het zeer op prijs als u uw kind meeneemt op 6 of 7 maart, maar dat is geen verplichting.

U kunt hieronder aangeven op welke dag en op welk tijdstip u naar school wilt komen. Als u zich heeft ingeschreven voor een datum en tijdstip, ontvangt u een bevestiging. In die bevestiging staat omschreven welke formulieren u mee dient te nemen naar het aanmeldingsgesprek.

U bent van harte welkom op 6 of 7 maart!


Het Heerenlanden – Eksterlaan

mavo, havo, vwo en tto

Ik wil graag de aanmeldingsformulieren komen inleveren op (klik op de datum van uw keuze):

 

We vragen u om naar het aanmeldingsgesprek mee te nemen:

  • Het ingevulde inschrijfformulier 2019-2020.
  • Een kopie van het schooladvies dat de basisschool heeft afgegeven.
  • Het paspoort of identiteitsbewijs van uw kind.
  • Onderzoeksrapporten (indien van toepassing).

 

Indien u het inschrijfformulier 2019-2020 niet van de basisschool van uw kind heeft mogen ontvangen, dan kunt u het hieronder downloaden.